Aantal pallets bakwagen

Vraag jij je af wat het aantal pallets is dat past in een bakwagen? De meeste bakwagens zijn voorzien van een Citybox. De standaard afmeting daarvan is 420 x 210 x 232 cm, de inhoud is 20.5 m³. In totaal passen er 8 EPAL Europallets + de pompwagen in de Citybox.

De bakwagen van Mercedes-Benz is 15 centimeter langer dan die van Renault, maar dat heeft geen invloed op het aantal Europallets dat er in past. Hetzelfde geldt voor elke achterwiel aangedreven bakwagen (dubbellucht), waarbij de Citybox 20cm langer is.

Van alle koeriersbussen die wij op voorraad hebben, heeft een bakwagen de grootste laadruimte. Wil jij grote ladingen in één keer kunnen vervoeren? Kies dan dus voor één van onze bakwagens. 

Koeriersbus leasen - Aantal pallets bakwagen
Koeriersbus leasen - Aantal pallets bakwagen
Koeriersbus leasen - Aantal pallets bakwagen
Koeriersbus leasen - Aantal pallets bakwagen

Totale afmetingen bakwagen

Om ervoor te zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan onderweg, hebben we nog wat extra informatie over de bakwagens op een rij gezet. De hoogte van de bakwagen is 3.25 meter. De totale lengte van een bakwagen enkellucht is 6,90 meter, bij een dubbellucht (achterwielaandrijving) is dat 7,20 meter. Een bakwagen is 2,20 meter breed.

Ga naar onze voorraadpagina voor nog meer specificaties per bakwagen.