Koeriersdiensten

De vertrouwde oranje-brigade van PostNL. De wereldwijd bekende gele vloot van DHL. Of gewoon de honderden zelfstandige koeriers. Pakketbezorgers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Wat wordt er tegenwoordig niet thuisbezorgd? Koeriersbus Leasen is er voor al die hardwerkende koeriers. Of je nou een beginnende of ervaren chauffeur bent, door ons grote en diverse aanbod van nieuwe en jong gebruikte bedrijfswagens hebben wij voor een vast bedrag per maand voor iedereen de perfecte koeriersbus.

Koeriersbedrijven

Grote koeriersbedrijven stellen een aantal belangrijke eisen aan de bedrijfswagen als je voor ze wil gaan rijden. Daarom hebben we de voorwaarden per bedrijf voor je op een rij gezet. Wij kunnen je uiteraard helpen om aan alle eisen te voldoen. Lees er meer over op de aparte pagina’s.

Eigen koeriersdienst

Bij Koeriersbus Leasen kunnen we je van A tot Z helpen. Tijdens je zoektocht naar de beste bedrijfswagen adviseren we je, daarna zorgen we voor de financiering én regelen we de verzekering. Wij nemen zo al het werk uit handen van je, zodat jij je volledig kan richten op het koerierswerk.

Financial Lease

Wil of kan je niet één keer een grote investering doen voor de aanschaf van een koeriersbus? Dan is Financial Lease de beste oplossing voor jou. Daarmee rij je voor je een vast maandbedrag in een bedrijfswagen en profiteer je meteen van allerlei fiscale voordelen.

Verzekering

Heb jij ook al eens problemen gehad met het afsluiten van een verzekering voor jouw koeriersbus? Wij helpen je niet alleen bij de zoektocht naar de beste bedrijfswagen en de financiering daarvan, wij kunnen ook de verzekering voor je regelen.
Koeriersbus leasen DHL - Verzekering
Benieuwd naar de voorwaarden van DHL.
Koeriersbus leasen Postnl - Verzekering
Benieuwd naar de voorwaarden van Postnl.
Koeriersbus leasen Dynalogic - Verzekering
Benieuwd naar de voorwaarden van Dynalogic.
Koeriersbus leasen DPD - Verzekering
Benieuwd naar de voorwaarden van DPD.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Voor een volledige aanvraag hebben we een KVK nummer nodig, heb je deze nog niet kun je hier een voorlopige aanvraag doen. Wij zullen contact met je opnemen en zullen gezamenlijk kijken naar de opties.