Koeriersbus verzekeren

Het risico is te groot. Te vaak rijden bezorgers schade. Heb jij ook al ondervonden dat het moeilijk is om een verzekering af te sluiten voor jouw koeriersbus vanwege alle vooroordelen? Wij helpen je niet alleen bij de zoektocht naar de beste koeriersbus en de financiering daarvan, wij kunnen ook de verzekering voor je regelen. Dat is het gemak van alles onder één dak

Leasen en verzekeren

Als koerier breng je bijna de hele werkdag door op het asfalt. In al die uren kan er natuurlijk van alles gebeuren op de weg. Een ongeluk zit in een klein hoekje, niet waar? Daarom wil je goed verzekerd op pad met jouw koeriersbus. Alleen is het de laatste jaren steeds moeilijker geworden om een verzekering af te sluiten als je koerier bent. Veel verzekeraars vinden de risico’s namelijk te groot.

Wij van Koeriersbus Leasen kunnen je daar nu bij helpen. Heb je de ideale koeriersbus gevonden? Vul dan de Lease Calculator in op deze pagina, vink het vakje ‘offerte voor verzekering’ aan en ontvang naast een offerte voor de Financial Lease ook een voorstel voor de verzekering.

Allriskverzekering

Omdat koeriersbussen voor verzekeraars onder de risicogroep vallen, moet je er bij de offerteaanvraag van de verzekering wel rekening mee houden dat het even kan duren voordat je een premievoorstel krijgt.
Het is altijd aan te raden om een allriskverzekering af te sluiten voor je koeriersbus. Mocht je namelijk de auto in het ergste geval total loss rijden, dan zijn alle kosten gedekt. Als je geen allriskverzekering hebt, dan kan de leasemaatschappij bij ernstige zelf veroorzaakte schade alle kosten op je verhalen.

Koeriersbus Leasen: alles onder één dak

Bij Koeriersbus Leasen kunnen we je van het begin tot het eind helpen. We adviseren je tijdens je zoektocht naar de beste bedrijfswagen, zorgen daarna voor de financiering én regelen de verzekering voor je. Wij nemen al het werk uit handen van je, zodat jij je volledig kan gaan richten op het koerierswerk.

Meer informatie over één van de koeriersdiensten

Koeriersbus leasen DHL - Verzekering

DHL koeriersdienst

Lees hier alle informatie omtrent de voorwaarden als je met een koeriersbus gaat werken voor DHL.

Koeriersbus leasen Postnl - Verzekering

Postnl koeriersdienst

Lees hier alle informatie omtrent de voorwaarden als je met een koeriersbus gaat werken voor Postnl.

Koeriersbus leasen Dynalogic - Verzekering

Dynalogic koeriersdienst

Lees hier alle informatie omtrent de voorwaarden als je met een koeriersbus gaat werken voor Dynalogic.

Koeriersbus leasen DPD - Verzekering

DPD koeriersdienst

Lees hier alle informatie omtrent de voorwaarden als je met een koeriersbus gaat werken voor DPD.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Voor een volledige aanvraag hebben we een KVK nummer nodig, heb je deze nog niet kun je hier een voorlopige aanvraag doen. Wij zullen contact met je opnemen en zullen gezamenlijk kijken naar de opties.