Koeriersbus leasen

Wil je met een nieuwe koeriersbus aan de slag om pakketten te gaan bezorgen, maar wil of kan je niet één keer een grote investering doen? Dan is Financial Lease de uitkomst voor jou. Daarmee rij je namelijk voor je een vast bedrag per maand in een nieuwe of jong gebruikte bedrijfswagen en
profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen.

Voordelen Financial Lease

Wie kan er een koeriersbus leasen?

Als je een koeriersbus wil aanschaffen met Financial Lease dan moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Deze vorm van leasen is namelijk alleen bedoeld voor ondernemers. Daarnaast wordt er na je leaseaanvraag gekeken naar jouw persoonlijke financiële situatie of die van je bedrijf.

Waarom een koeriersbus leasen?

Met Financial Lease hoef je niet in één keer een groot geldbedrag op tafel te leggen voor de aanschaf van een nieuwe koeriersbus. Daardoor is leasen de ideale oplossing voor veel pakketbezorgers. Je hoeft niet meer een lange periode te sparen, voordat je aan het werk kan. Je weet van tevoren precies hoeveel je maandelijks moet betalen voor de bedrijfswagen en kan er direct geld mee verdienen. 

Bij Financial Lease  betaalt de bank de vraagprijs van de koeriersbus. Je moet alleen de btw betalen aan de verkoper. De btw kan je bij de eerstvolgende aangifte voor de omzetbelasting weer terugvorderen bij de Belastingdienst. 

Je bepaalt je zelf de duur van het contract. Met een aanbetaling en/of slottermijn kan je het maandelijkse bedrag dat je betaalt voor de koeriersbus nog verlagen. Aan het einde van de door jou zelfgekozen termijn is de bus helemaal van jou. 

 

Fiscale voordelen

Vanaf het moment dat je wegrijdt met jouw nieuwe koeriersbus profiteer je van fiscale voordelen. Bij Financial Lease ben je namelijk meteen economisch eigenaar. Daarom komt de koeriersbus op de balans van je bedrijf te staan en heb je recht op renteaftrek, investeringsaftrek, btw-teruggave en afschrijving. 

Bekijk één van deze koeriersbussen

Renault Master
Wij kunnen nieuwe Renault Masters in verschillende lengtes aanbieden
Renault Master

Doe een vrijblijvende aanvraag

Voor een volledige aanvraag hebben we een KVK nummer nodig, heb je deze nog niet kun je hier een voorlopige aanvraag doen. Wij zullen contact met je opnemen en zullen gezamenlijk kijken naar de opties.