Aantal pallets Mercedes sprinter L2H2

In de standaard Mercedes-Benz sprinter, de L2H2 (lengte 2, hoogte 2), kun je precies 4 pallets kwijt. De totale laadlengte van de L2H2 van Mercedes bedraagt 3,27 meter. Aan de zijkant van de bedrijfswagen zit een deur die breed genoeg is om een pallet in te laden.

Om de laadruimte van de Mercedes-Benz sprinter L2H2 optimaal te gebruiken, kun je het beste 2 pallets in de lengte neerleggen en vervolgens 2 pallets in de breedte (tussen de wielkasten, zie afbeeldingen) plaatsen. Op die manier houd je ook nog eens 47 centimeter over om gereedschappen of extra materialen mee te kunnen nemen.

Aantal pallets Mercedes L2H2
Aantal pallets Mercedes L2H2
Koeriersbus leasen - Aantal pallets Mercedes L2H2

Extra informatie Mercedes sprinter L2H2

De Mercedes-Benz Sprinter L2H2 heeft een totale doorrijhoogte van 2.63 meter, handig om te weten voor het plannen van jouw route. De lengte van dit model is 5.93 meter, de breedte is bij alle Mercedes-Benz Sprinters hetzelfde, namelijk 1.78 meter.

Voor de aanschaf van een Mercedes-Benz Sprinter L2H2 wil je natuurlijk nog veel meer specificaties weten. Daarvoor kun je het beste eerst naar onze voorraadpagina gaan. Kies daar de bedrijfswagen die jou het meeste aanspreekt en bekijk vervolgens alle specificaties.