Aantal pallets Mercedes sprinter L3H2

Wat is het aantal pallets dat past in een Mercedes sprinter L3H2? Dat zijn exact 5 pallets. Voor die berekening zijn we uitgegaan van de afmetingen van de EPAL Europallets, die het meeste worden gebruikt (1200 x 800 mm). De L3H2 is de ÊÊn-na-langste bedrijfswagen van de Mercedes-Benz Sprinters.  

De totale laadlengte is 4,30 meter. Door de brede deur aan de zijkant van de koeriersbus kun je eenvoudig een pallet naar binnenschuiven. Om de ruimte optimaal te benutten kan je het beste 2 pallets in de lengte neerleggen en nog eens drie in de breedte (tussen de wielkasten, zie afbeeldingen). Dan houd je ook nog eens 70 centimeter over om gereedschappen en/of andere materialen neer te leggen.

Aantal pallets Mercedes L3H2
Aantal pallets Mercedes L3H2
Koeriersbus leasen - Aantal pallets Mercedes L3H2

Extra informatie Mercedes Sprinter L3H2

Voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen wil je natuurlijk ook de totale afmetingen weten. Een Mercedes-Benz Sprinter L3H2 is 2,61 meter hoog. Dat is bijvoorbeeld goed om te weten voor lage doorgangen, zoals viaducten. De lengte van de L3H2 is 6,96 meter, de breedte is zoals alle Sprinters 1,78 meter.

Voor nog meer specificaties verwijzen wij je graag door naar onze voorraadpagina. Door op de door jouw gewenste bedrijfswagen te klikken, kan je snel veel meer informatie vinden over de desbetreffende koeriersbus. Ook vind je op de voorraadpagina altijd ons actuele aanbod koeriersbussen.