Aantal pallets Mercedes sprinter L4H2

In een Mercedes-Benz Sprinter L4H2 passen, als je de ruimte goed benut, precies 6 pallets. De zogenoemde lengte 4 van Mercedes is de langste Sprinter, met een totale laadlengte van 4,70 meter. Na de bakwagen van Mercedes is de L4H2 de bedrijfswagen waar je de meeste pallets in kwijt kan.

Wil je optimaal gebruikmaken van de laadruimte van de Mercedes-Benz Sprinter L4H2, leg dan 2 pallets in de lengte en 4 pallets in de breedte (tussen de wielkasten). De brede deur aan de zijkant van de koeriersbus is extra handig tijdens het inladen van de pallets. Als je 6 pallets in de L4H2 legt, houd je nog 30 centimeter over voor gereedschappen en/of extra materialen.

Koeriersbus leasen - Aantal pallets Sprinter Lengte 4
Koeriersbus leasen - Aantal pallets Sprinter Lengte 4
Koeriersbus leasen - Aantal pallets Mercedes L4H2

Extra informatie Mercedes Sprinter L4H2

Voordat je een nieuwe koeriersbus kiest, wil je natuurlijk meer informatie. Zo is de totale doorrijhoogte van een Mercedes-Benz Sprinter L4H2 2,61 meter. De lengte bedraagt 7,36 meter, de breedte is zoals van iedere Sprinter 1,78 meter. Voor nog meer specificaties verwijzen wij je naar de voorraadpagina. Je vindt daar ons actuele aanbod, van waar je door kan klikken naar jouw gewenste koeriersbus voor meer informatie.