Aantal pallets Renault Master L2H2

Bij de aanschaf van een nieuwe koeriersbus is het aantal pallets dat past in de bedrijfswagen een belangrijke vraag. In de Renault Master L2H2 (lengte 2, hoogte 2), de standaard lengte van de Renault Master, zijn dat exact 4 pallets. Hierbij gaan we uit van de afmetingen van de EPAL Europallets (80 x 120 cm), die het meeste worden gebruikt.

Een Renault Master L2H2 heeft een totale laadlengte van 3,10 meter. Door de brede zijdeur past er gemakkelijk een pallet doorheen. Om de ruimte van de Renault Master L2H2 optimaal te benutten, kan je het beste twee pallets in de lengte neerleggen en nog eens twee pallets in de breedte (tussen de wielkasten, zie afbeeldingen). Je houdt dan nog 30 centimeter over voor bijvoorbeeld gereedschap of extra materialen.

Aantal pallets Renault Master L2H2
Aantal pallets Renault Master L2H2

Extra informatie Renault Master L2H2

De totale hoogte van een Renault Master L2H2 bedraagt 2,49 meter. De lengte is 5,54 meter. Een L2H2 is 1,76 meter breed. Voor nog veel meer specificaties over de Renault Master L2H2 kun je het beste onze voorraadpagina bekijken, waar je meteen ons actuele aanbod vindt. Klik op de verschillende L2H2’s om de specificaties per koeriersbus te bekijken en vergelijken.